SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi ajungem într-un anumit moment al vieții să întâmpinăm probleme financiare majore. Fie ca rezultat al unei investiții într-un proiect care a dat greș, ori din contră, nevoia de a investi într-o afacere la început de drum, o achiziție importantă pentru casă și familie, sau rezolvarea unei probleme de sănătate care impune folosirea unei sume foarte mari de bani. Motivele sunt dintre cele mai diverse, iar rezultatul este întotdeauna același – aplicarea pentru un împrumut.

Fie el bancar sau nebancar, împrumutul are un scop precis, acela de a-ți rezolva nevoile financiare. Diferențele apar atunci când respectivele nevoi trebuie îndeplinite urgent și nu suportă nicio amânare în plus. Ce e de făcut în această situație? Apelezi la un împrumut nebancar, oferit de o societate care lucrează fără a lua în calcul trecutul bancar al solicitantului și care acceptă, prin natura serviciilor oferite, să crediteze persoane cu nevoi și posibilități dintre cele mai diverse.

Ce este un imprumut nebancar?

Împrumutul nebancar este un împrumut pe care îl poți obține de la o societate de creditare nebancară. Mult mai permisiv din punct de vedere al obligațiilor contractuale, împrumutul nebancar poate fi obținut de orice tip de solicitant, fie el cu alte credite la activ, ori la o primă interacțiune cu domeniul financiar-bancar. Procedura de obținere a creditului este cât se poate de simplă! Te adresezi societății nebancare, faci o cerere rapidă de împrumut, optezi pentru suma de care ai nevoie și, de regulă, oferi o garanție care să susțină împrumutul tău, cu un bun imobiliar.

Dosarul de împrumut este complet simplificat, astfel că nu va trebui să aștepți săptămâni sau chiar luni de zile, până la aprobarea sa. Totul se realizează rapid, preaprobarea fiind făcută în chiar câteva ore de la solicitare. După verificarea documentelor, se încheie un contract personalizat, apoi banii sunt virați în contul tău, iar tu îi poți utiliza cum dorești, pentru orice problemă sau nevoie financiară ai avea.

Când te ajută un împrumut nebancar?

Orice persoană poate obține cu ușurință un împrumut nebancar, având în vedere procedura simplă propusă de creditorii nebancari. Avantajul principal este acela că poți obține un astfel de credit chiar dacă numele tău se află pe lista rău platnicilor, sau ai credite active în curs de achitare. Datorită condițiilor minimale, creditul nebancar poate fi obținut cu mai multă ușurință decât un credit bancar clasic. Astfel, dacă știi că ai avut datorii anterioare la bănci și te aștepți ca dosarul tău de împrumut să fie respins, nu mai irosi timpul așteptând. Adresează-te negreșit unei societăți nebancare și solicită un credit care să se muleze nevoilor tale!

 

Zero Comisioana Rata Fixa

Avantajele creditului cu garanție imobiliară. Soluție pentru urgentarea obținerii creditului

Problemele financiare nu anunță niciodată înainte să se instaleze în viața noastră, ba din contră. Adesea, fără a conștientiza, ne trezim blocați între facturi neachitate, persoane care așteaptă restituirea banilor pe care ni i-au împrumutat anterior și imposibilitatea de a achitat totul la timp. Și cu toate că băncile promit împrumuturi care să ne ajute să acoperim eficient problemele financiare, multe dintre soluțiile de creditare disponibile la momentul actual pe piață au același dezavantaj – timpul mult prea mare de așteptare pentru aprobarea cererii de împrumut.

Ce-ai spune dacă, aflat în imposibilitatea de a achita în doar o săptămână toate datoriile, ai descoperi o metodă prin care să faci rost de banii necesari, iar suma să ajungă în contul tău în nici mai mult nici mai puțin de câteva zile?

Având în vedere nevoia urgentă de bani, o soluție mult mai la îndemână este să apelezi la o societate nebancară, ce îți poate garanta suma de bani dorită într-un timp mult mai scurt decât cel obișnuit. Creditarea se face în baza unei garanții imobiliare, iar procedura este complet simplificată, astfel că totul este extrem de rapid și simplu. Iată principalele avantaje pe care ți le oferă un credit cu garanție imobiliară:

 • Preaprobare rapidă, în doar câteva ore – datoriile nu așteaptă după finalizarea procesului de aprobare a dosarului de împrumut bancar, așa că dacă vrei urgentarea și obținerea rapidă a aprobării, cu siguranță un credit cu garație imobiliară este mult mai avantajos pentru tine. În baza unor minime documente doveditoare, preaprobarea se realizează extrem de rapid, în doar câteva ore. Întreg procesul de obținere a creditului este simplificat, deoarece știm cu toții cât de dificil este să depășești o problemă financiară și cât de important este să ai la dispoziție sumele de bani la momentul potrivit.
 • Banii în cont, mai repede decât ai visat – după încheierea contractului, care se realizează personalizat, în funcție de nevoile și preferințele solicitantului, banii ajung în cont rapid și sigur. Garanția imobiliară cântărește destul de mult în desfășurarea corectă și eficientă a procesului de împrumut. Ea constituie o certitudine pentru societatea care îți oferă bani împrumut, că suma creditată va fi restituită la timp, în condițiile stipulate în contrat. După restituirea banilor conform contractului încheiat, la finalul perioadei de creditare reușești să acoperi eficient datoriile, iar garanția imobiliară revine în posesia ta.
 • Acces la orice sumă de bani ai avea nevoie – în mod normal, un credit bancar obișnuit impune un anumit plafon de creditare, deseori o sumă destul de mică pentru nevoile pe care tu le-ai putea avea. Avantajul major al unui credit cu garanție imobiliară este acela că poți obține sume de bani mult mai mari, având în vedere valoarea bunului imobiliar cu care garantezi. Astfel, fie că datoriile tale financiare sunt de ordinul miilor, zecilor de mii, sau sutelor de mii de lei, cu un credit cu garanție imobiliară poți obține suma dorită în mod rapid și 100% sigur. Apelează cu încredere la această modalitate de creditare și uită de grija banilor!

Avantajele creditului cu garanție imobiliară

 

Suntem din ce în ce mai aproape de tine! Luna septembrie aduce Easy Credit în Sibiu

Anul acesta, luna septembrie e de două ori mai importantă pentru sibieni, deoarece nu se deschid doar porțile școlilor și grădinițelor, ci și ușile primului sediu Easy Credit Sibiu! Vrem să fim din ce în ce mai aproape de oamenii care întâmpină probleme financiare diverse, astfel că am făcut toate demersurile pentru a le putea oferi sibienilor consultanță specifică în rezolvarea tuturor nevoilor pe care aceștia le întâmpină.

După București, Iași, Timișoara, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Oradea, Galați, Craiova, Ploiești și Pitești, acum a venit rândul Sibiului să profite de servicii financiare de calitate, oferite de consultanți cu experiență în domeniu, capabili să ofere soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile fiecărui client. Dacă te numeri printre persoanele care au așteptat cu nerăbdare deschiderea acestei sucursale, acum ai doar motive de bucurie! Iată câteva dintre surprizele pe care ți le pregătim de acum încolo:

 • Consultanță de specialitate, telefonic și față în față – avantajul cel mai mare de care fiecare sibian aflat în imposibilitatea de a-și gestiona finanțele se va bucura este, de departe, faptul că va putea beneficia de consultanță specializată cu privire la împrumuturile cele mai potrivite pentru el. Vei avea posibilitatea ca, de acum încolo, să discuți oricând dorești cu un consultant specializat în acest gen de probleme. Îl poți vizita la noul nostru sediu Easy Credit Sibiu, sau îl poți contacta prin telefon, la un număr dedicat special clienților din Sibiu.
 • Răspuns rapid și opțiuni de împrumut multiple – suntem, probabil, singura companie de împrumuturi nebancare de la care vei primi un răspuns în mai puțin de 48 ore. Păstrăm aceste principii de funcționare și în cazul sucursalei Easy Credit Sibiu, unde consultanții îți vor sta la dispoziție oricând ai nevoie de informații sau ajutor cu privire la serviciile noastre. Beneficiezi de opțiuni de împrumut multiple, o mulțime de servicii de creditare rapidă pentru care poți aplica oricând ai nevoie de puțin ajutor financiar.
 • Plătești când și cum vrei, în funcție de posibilități – bucură-te de toate beneficiile unui serviciu de creditare fără griji! Tu faci regulile, așa că poți alege când să returneții banii, pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, alături de dobândă sau separat. Și că tot veni vorba de dobândă, știai că această rămâne fixă pe toată perioada contractului? Astfel, nu vor exista oscilații între sumele pe care le achiți la început, în mijlocul, sau la finalul perioadei de creditare. Nu-I așa că abia aștepți să ajungi și tu la Easy Credit Sibiu?

Te așteptăm cu brațele deschise în noua noastră sucursală din Sibiu, Str.Luptei, Nr.1-3. Fie că vrei deja să apelezi la serviciile de Creditare Rapidă, sau ai nevoie de unele lămuriri suplimentare, înainte de a aplica pentru un astfel de înprumut, echipa noastră îți stă la dispoziție cu răspunsuri prompte și precise!

Sfaturi practice pentru vacante ieftine     Travel.jpg

 • Calatoreste in timpul saptamanii
 • Evita perioadele de sezon turistic
 • Fa rezervare din timp
 • Rezervari online
 • Cauta pe site-uri de inchiriere
 • Hostel sau prin couchsurfing
 • Viziteaza-ti prietenii plecati in strainatate
 • Scurteaza durata calatoriei mergand intr-un city break
 • Vouchere si promotii speciale
 • Aboneaza-te la newslettere
 • Rezervari pentru grupuri mari
 • Oferte Last Minute
 • Mergi cu autocarul
 • Mergi cu avioane low cost si nu cumpara bagaj de cala .
 • Calatoreste cu masina si stai in campinguri
 • Calatoreste cu trenul
 • Reduce riscul cheltuielilor neprevazute cu o asigurare de calatorie
 • Mananca sandvisuri si mancare gatita pe strada 
 • Cauta locatiile preferate de localnici
 • Evita sa faci shopping
 • Cumpara carduri turistice de reduceri
 • Beneficiaza de accesul gratuit la obiective

 Cam acestea sunt sfaturile noastre legate de organizarea unei vacante ieftine.


butonsuna pus in index.php din tema