SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

Cu toate că la prima vedere nu mulți sunt cei care recunosc faptul că au probleme financiare, în realitate un număr tot mai mare de persoane se află în imposibilitatea de a achita facturi, sau de a face diferite alte cheltuieli. Lipsa banilor îi aduce pe mulți în dificultate, deoarece nu este tocmai ușor să te redresezi, mai ales dacă treci printr-o criză financiară destul de severă.

 

Există, într-adevăr, o serie de soluții mai mult sau mai puțin avantajoase, iar primul lucru la care se gândesc majoritatea persoanelor care au nevoie de bani este împrumutul bancar. Din nefericire, procesul de obținere a banilor doriți este de lungă durată și necesită o mulțime de acte pe care banca le verifică după un sistem destul de riguros. În plus, trecutul financiar al celui care solicită împrumutul, dar și a rudelor de gradul I ale acestuia, reprezintă un alt impediment în obținerea sumei de bani dorită.

Orice împrumut nerestituit în trecut, sau înapoiat băncii după ce perioada de creditare inițială se închiease, aduce după sine imposibilitatea ca respectivul să mai obțină un credit bancar, indiferent că solicită asta aceleiași bănci sau oricărei alte instituții bancare din România. Ce e de făcut în această situație? Nu te impacienta, pentru că există o rezolvare rapidă – Easy Credit:

  1. Credite Rapide, care pot fi obținute în mai puțin de 48 de ore – principalul avantaj pe care Easy Credit îl oferă clienților săi este posibilitatea obținerii unui credit într-un termen foarte scurt. Problemele financiare vin mai mereu neanunțate, dar asta nu înseamnă că nu le poți veni de hac rapid! Apelează cu încredere la Easy Credit și solicită tipul de creditare dorit, iar unul dintre consultanții specializați în probleme financiare va lua legătura cu tine în termen de câteva minute.
  1. Soluții pentru toate tipurile de clienți, indiferent de trecutul financiar – fiind o societate nebancară, Easy Credit acționează după reguli de creditare simplificate și dă posibilitatea tuturor personanelor să obțină un credit personal sau o refinanțare. Procesul de creditare este eficient pentru ambele părți implicate, deoarece analiștii financiari verifică rapid informațiile clientului, tipul garanției imobiliare și suma de bani solicitată, după care revin cu un răspuns și posibile schimbări, pentru a închiea contractul.
  1. Consultanță gratuită și o mulțime de alte beneficii – clienții Easy Credit beneficiază de o mulțime de garanții pe care nu le-ar putea găsi în altă parte. Se lucreză transparent, iar clienții au acces la toate datele contractului și consultanță gratuită pe toată perioada colaborării. În plus, dobânda rămâne fixă și tot ei sunt cei care îți aleg metoda de rambursare a împrumutului, în funcție de posibilitățile financiare pe care le au.
butonsuna pus in index.php din tema