SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

Avantajele creditului cu garanție imobiliară. Soluție pentru urgentarea obținerii creditului

Problemele financiare nu anunță niciodată înainte să se instaleze în viața noastră, ba din contră. Adesea, fără a conștientiza, ne trezim blocați între facturi neachitate, persoane care așteaptă restituirea banilor pe care ni i-au împrumutat anterior și imposibilitatea de a achitat totul la timp. Și cu toate că băncile promit împrumuturi care să ne ajute să acoperim eficient problemele financiare, multe dintre soluțiile de creditare disponibile la momentul actual pe piață au același dezavantaj – timpul mult prea mare de așteptare pentru aprobarea cererii de împrumut.

Ce-ai spune dacă, aflat în imposibilitatea de a achita în doar o săptămână toate datoriile, ai descoperi o metodă prin care să faci rost de banii necesari, iar suma să ajungă în contul tău în nici mai mult nici mai puțin de câteva zile?

Având în vedere nevoia urgentă de bani, o soluție mult mai la îndemână este să apelezi la o societate nebancară, ce îți poate garanta suma de bani dorită într-un timp mult mai scurt decât cel obișnuit. Creditarea se face în baza unei garanții imobiliare, iar procedura este complet simplificată, astfel că totul este extrem de rapid și simplu. Iată principalele avantaje pe care ți le oferă un credit cu garanție imobiliară:

  • Preaprobare rapidă, în doar câteva ore – datoriile nu așteaptă după finalizarea procesului de aprobare a dosarului de împrumut bancar, așa că dacă vrei urgentarea și obținerea rapidă a aprobării, cu siguranță un credit cu garație imobiliară este mult mai avantajos pentru tine. În baza unor minime documente doveditoare, preaprobarea se realizează extrem de rapid, în doar câteva ore. Întreg procesul de obținere a creditului este simplificat, deoarece știm cu toții cât de dificil este să depășești o problemă financiară și cât de important este să ai la dispoziție sumele de bani la momentul potrivit.
  • Banii în cont, mai repede decât ai visat – după încheierea contractului, care se realizează personalizat, în funcție de nevoile și preferințele solicitantului, banii ajung în cont rapid și sigur. Garanția imobiliară cântărește destul de mult în desfășurarea corectă și eficientă a procesului de împrumut. Ea constituie o certitudine pentru societatea care îți oferă bani împrumut, că suma creditată va fi restituită la timp, în condițiile stipulate în contrat. După restituirea banilor conform contractului încheiat, la finalul perioadei de creditare reușești să acoperi eficient datoriile, iar garanția imobiliară revine în posesia ta.
  • Acces la orice sumă de bani ai avea nevoie – în mod normal, un credit bancar obișnuit impune un anumit plafon de creditare, deseori o sumă destul de mică pentru nevoile pe care tu le-ai putea avea. Avantajul major al unui credit cu garanție imobiliară este acela că poți obține sume de bani mult mai mari, având în vedere valoarea bunului imobiliar cu care garantezi. Astfel, fie că datoriile tale financiare sunt de ordinul miilor, zecilor de mii, sau sutelor de mii de lei, cu un credit cu garanție imobiliară poți obține suma dorită în mod rapid și 100% sigur. Apelează cu încredere la această modalitate de creditare și uită de grija banilor!

Avantajele creditului cu garanție imobiliară

 

butonsuna pus in index.php din tema