SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi ajungem într-un anumit moment al vieții să întâmpinăm probleme financiare majore. Fie ca rezultat al unei investiții într-un proiect care a dat greș, ori din contră, nevoia de a investi într-o afacere la început de drum, o achiziție importantă pentru casă și familie, sau rezolvarea unei probleme de sănătate care impune folosirea unei sume foarte mari de bani. Motivele sunt dintre cele mai diverse, iar rezultatul este întotdeauna același – aplicarea pentru un împrumut.

Fie el bancar sau nebancar, împrumutul are un scop precis, acela de a-ți rezolva nevoile financiare. Diferențele apar atunci când respectivele nevoi trebuie îndeplinite urgent și nu suportă nicio amânare în plus. Ce e de făcut în această situație? Apelezi la un împrumut nebancar, oferit de o societate care lucrează fără a lua în calcul trecutul bancar al solicitantului și care acceptă, prin natura serviciilor oferite, să crediteze persoane cu nevoi și posibilități dintre cele mai diverse.

Ce este un imprumut nebancar?

Împrumutul nebancar este un împrumut pe care îl poți obține de la o societate de creditare nebancară. Mult mai permisiv din punct de vedere al obligațiilor contractuale, împrumutul nebancar poate fi obținut de orice tip de solicitant, fie el cu alte credite la activ, ori la o primă interacțiune cu domeniul financiar-bancar. Procedura de obținere a creditului este cât se poate de simplă! Te adresezi societății nebancare, faci o cerere rapidă de împrumut, optezi pentru suma de care ai nevoie și, de regulă, oferi o garanție care să susțină împrumutul tău, cu un bun imobiliar.

Dosarul de împrumut este complet simplificat, astfel că nu va trebui să aștepți săptămâni sau chiar luni de zile, până la aprobarea sa. Totul se realizează rapid, preaprobarea fiind făcută în chiar câteva ore de la solicitare. După verificarea documentelor, se încheie un contract personalizat, apoi banii sunt virați în contul tău, iar tu îi poți utiliza cum dorești, pentru orice problemă sau nevoie financiară ai avea.

Când te ajută un împrumut nebancar?

Orice persoană poate obține cu ușurință un împrumut nebancar, având în vedere procedura simplă propusă de creditorii nebancari. Avantajul principal este acela că poți obține un astfel de credit chiar dacă numele tău se află pe lista rău platnicilor, sau ai credite active în curs de achitare. Datorită condițiilor minimale, creditul nebancar poate fi obținut cu mai multă ușurință decât un credit bancar clasic. Astfel, dacă știi că ai avut datorii anterioare la bănci și te aștepți ca dosarul tău de împrumut să fie respins, nu mai irosi timpul așteptând. Adresează-te negreșit unei societăți nebancare și solicită un credit care să se muleze nevoilor tale!

 

Zero Comisioana Rata Fixa

butonsuna pus in index.php din tema