SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

credit rapidCREDIT DE NEVOI PERSONALE

CE ESTE CREDITUL DE CONSUM EASY CREDIT?

Easy Credit pune la dispozi╚Ťia persoanelor fizice sau juridice creditul de consum în valoare de pân─â la 900,000 lei, disponibil prin intermediul unei garan╚Ťii imobiliare. – Oferim sume intre 7,000 lei si 900,000 lei.

Suma solicitat─â poate suferi modific─âri, în func╚Ťie de valoarea garan╚Ťiei/garan╚Ťiilor pe care dumneavoastr─â le propune╚Ťi. Sunt acceptate garan╚Ťii pentru case ╚Öi apartamente, dar ╚Öi terenuri intravilane din Bucure╚Öti, Constan╚Ťa, Gala╚Ťi, Timi╚Öoara, Ia╚Öi, Cluj, Craiova, Bra╚Öov, Oradea, Ploie╚Öti, Pite╚Öti, Baia Mare, Sibiu, Bac─âu sau în vecin─âtatea acestor ora╚Öe.

Suma poate fi restituit─â în termen de 60 de luni (pentru un credit imobiliar. În plus, exist─â ╚Öi posibilitatea de prelungire a duratei contractuale.

 

 

CARE SUNT AVANTAJELE CREDITULUI DE NEVOI PERSONALE?

Creditul de consum de la Easy Credit este u╚Öor de ob╚Ťinut, pre-aprobarea dosarului ╚Öi aprobarea juridic─â fiind f─âcute în cel mult 48 de ore. Deoarece este un program de creditare corect ╚Öi flexibil, acesta ofer─â numeroase facilit─â╚Ťi pentru client:

 • Nu se percep comisioane – valabil în cazul unei solicit─âri de analiz─â a dosarului, administrare, confirmare a soldului, modificare a contractului, rambursare par╚Ťial─â sau integral─â anticipat─â.
 • Rambursare diferit─â pentru fiecare client – în func╚Ťie de nevoile ╚Öi posibilit─â╚Ťile dumneavoastr─â, v─â pute╚Ťi alege propria metod─â de restituire a creditului.
 • Vizionare gratuit─â a garan╚Ťiei – consultan╚Ťii Easy Credit ofer─â posibilitatea vizion─ârii ╚Öi evalu─ârii garan╚Ťiei propus─â de client, f─âr─â a se percepe taxe suplimentare.
 • Taxe contractuale achitate din credit – la cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administra╚Ťia financiar─â, datorii c─âtre asocia╚Ťia de proprietari, etc.) se pot achita din credit.  

Creditul de consum garantat cu ipotec─â imobiliar─â este destinat clien╚Ťilor care au o garan╚Ťie imobiliar─â, ORIUNDE PE TERITORIUL ROMÂNIEI!

Vino acum intr-una dintre agentiile noastre din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea, Galati, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Baia Mare, Sibiu, Bacau sau Braila si cere mai multe informatii.

CARE ESTE METODA DE RAMBURSARE?

Clientului i se ofer─â posibilitatea de a alege propria metod─â de returnare a creditului, în func╚Ťie de posibilit─â╚Ťile ╚Öi dorin╚Ťele pe care acesta le are. Iat─â modalit─â╚Ťile de rambursare propuse de Easy Credit:

 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat la finalul contractului
 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat periodic
 • Rate lunare care cuprind anuitatea (format─â din credit si dobând─â)

Perioada minim─â de rambursare – 61 de zile
Perioada maxim─â de ramburasare – 60 de luni
D.A.E. maxim – 79,4%

CARE SUNT CHELTUIELILE PE CARE LE SUPORT─é CLIENTUL?

 • Cheltuieli notariale pentru înscrierea ipotecii în favoarea Easy Credit.

Suma aferent─â creditului va fi transferat─â în contul curent al împrumutatului, indicat în contractul de credit, în ziua semn─ârii contractului de credit (regula) sau în ziua intabul─ârii dreptului de ipotec─â în favoarea Easy Credit (excep╚Ťia).

EXEMPLU DE CALCUL PENTRU CREDIT DE NEVOI PERSONALE GARANTAT CU IPOTEC─é IMOBILIAR─é

 • VALOAREA TOTAL─é A CREDITULUI – 10.000 lei
 • DURATA CONTRACTULUI DE CREDIT – 12 luni
 • DOBÂNDA AFERENT─é CREDITULUI – fix─â, aplicat─â la sold
 • COMISIOANE* – 0 lei
 • RATA LUNAR─é – 1.004,62 lei
 • RATA LUNAR─é A DOBÂNZII – 3%
 • RATA ANUAL─é A DOBÂNZII – 36%
 • DAE** – 47,74 %
 • VALOAREA TOTAL─é PL─éTIBIL─é – 12.055,45 lei
 • COST TOTAL AL CREDITULUI PENTRU CONSUMATOR – Credit 10.000 lei + dobânzi pentru întreaga perioad─â de creditare de 12 luni, de 2.055,45 lei .

*NU se percep comisioane pentru: analiz─â de dosar/ administrare/ confirm─âri ale soldului/ servicii prestate la cerere/ modificare a contractului/ rambursare par╚Ťial─â sau integral─â anticipat─â

Prezentele informa╚Ťii sunt orientative ╚Öi NU au valoare contractual─â! 

 
 

Testimoniale

Sunt multumit de modul de comportare al angajatilor si de modul de comunicare pe care am avut-o cu agentia pe parcursul derularii creditului. Urmare a dificultatilor financiare pe care le-am intampinat in diferite momente, am primit sprijinul necesar.

GHERVASUC LEONARD (35 ani)
Braila

VEZI TOATE TESTIMONIALELE

baner2


buton

buton

Curs Valutar

EUR 4.8319 lei
GBP 5.3578 lei
USD 4.2813 lei
butonsuna pus in index.php din tema