--

SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

 

credit rapidCREDIT DE NEVOI PERSONALE

CE ESTE CREDITUL DE CONSUM EASY CREDIT?

Easy Credit pune la dispozi╚Ťia persoanelor fizice sau juridice creditul de consum în valoare de pân─â la 900,000 lei, disponibil prin intermediul unei garan╚Ťii imobiliare. – Oferim sume intre 7,000 lei si 900,000 lei.

Suma solicitat─â poate suferi modific─âri, în func╚Ťie de valoarea garan╚Ťiei/garan╚Ťiilor pe care dumneavoastr─â le propune╚Ťi. Sunt acceptate garan╚Ťii pentru case ╚Öi apartamente, dar ╚Öi terenuri intravilane din Bucure╚Öti, Constan╚Ťa, Gala╚Ťi, Timi╚Öoara, Ia╚Öi, Cluj, Craiova, Bra╚Öov, Oradea, Ploie╚Öti, Pite╚Öti, Baia Mare, Sibiu, Bac─âu sau în vecin─âtatea acestor ora╚Öe.

Suma poate fi restituit─â în termen de 60 de luni (pentru un credit imobiliar. În plus, exist─â ╚Öi posibilitatea de prelungire a duratei contractuale.

 

 

CARE SUNT AVANTAJELE CREDITULUI DE NEVOI PERSONALE?

Creditul de consum de la Easy Credit este u╚Öor de ob╚Ťinut, pre-aprobarea dosarului ╚Öi aprobarea juridic─â fiind f─âcute în cel mult 48 de ore. Deoarece este un program de creditare corect ╚Öi flexibil, acesta ofer─â numeroase facilit─â╚Ťi pentru client:

 • Nu se percep comisioane – valabil în cazul unei solicit─âri de analiz─â a dosarului, administrare, confirmare a soldului, modificare a contractului, rambursare par╚Ťial─â sau integral─â anticipat─â.
 • Rambursare diferit─â pentru fiecare client – în func╚Ťie de nevoile ╚Öi posibilit─â╚Ťile dumneavoastr─â, v─â pute╚Ťi alege propria metod─â de restituire a creditului.
 • Vizionare gratuit─â a garan╚Ťiei – consultan╚Ťii Easy Credit ofer─â posibilitatea vizion─ârii ╚Öi evalu─ârii garan╚Ťiei propus─â de client, f─âr─â a se percepe taxe suplimentare.
 • Taxe contractuale achitate din credit – la cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administra╚Ťia financiar─â, datorii c─âtre asocia╚Ťia de proprietari, etc.) se pot achita din credit.  

Creditul de consum garantat cu ipotec─â imobiliar─â este destinat clien╚Ťilor care au o garan╚Ťie imobiliar─â, ORIUNDE PE TERITORIUL ROMÂNIEI!

Vino acum intr-una dintre agentiile noastre din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea, Galati, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Baia Mare, Sibiu, Bacau sau Braila si cere mai multe informatii.

CARE ESTE METODA DE RAMBURSARE?

Clientului i se ofer─â posibilitatea de a alege propria metod─â de returnare a creditului, în func╚Ťie de posibilit─â╚Ťile ╚Öi dorin╚Ťele pe care acesta le are. Iat─â modalit─â╚Ťile de rambursare propuse de Easy Credit:

 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat la finalul contractului
 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat periodic
 • Rate lunare care cuprind anuitatea (format─â din credit si dobând─â)

Perioada minim─â de rambursare – 61 de zile
Perioada maxim─â de ramburasare – 60 de luni
D.A.E. maxim – 79,4%

CARE SUNT CHELTUIELILE PE CARE LE SUPORT─é CLIENTUL?

 • Cheltuieli notariale pentru înscrierea ipotecii în favoarea Easy Credit.

Suma aferent─â creditului va fi transferat─â în contul curent al împrumutatului, indicat în contractul de credit, în ziua semn─ârii contractului de credit (regula) sau în ziua intabul─ârii dreptului de ipotec─â în favoarea Easy Credit (excep╚Ťia).

EXEMPLU DE CALCUL PENTRU CREDIT DE NEVOI PERSONALE GARANTAT CU IPOTEC─é IMOBILIAR─é

 • VALOAREA TOTAL─é A CREDITULUI – 10.000 lei
 • DURATA CONTRACTULUI DE CREDIT – 12 luni
 • DOBÂNDA AFERENT─é CREDITULUI – fix─â, aplicat─â la sold
 • COMISIOANE* – 0 lei
 • RATA LUNAR─é – 1.004,62 lei
 • RATA LUNAR─é A DOBÂNZII – 3%
 • RATA ANUAL─é A DOBÂNZII – 36%
 • DAE** – 47,74 %
 • VALOAREA TOTAL─é PL─éTIBIL─é – 12.055,45 lei
 • COST TOTAL AL CREDITULUI PENTRU CONSUMATOR – Credit 10.000 lei + dobânzi pentru întreaga perioad─â de creditare de 12 luni, de 2.055,45 lei .

*NU se percep comisioane pentru: analiz─â de dosar/ administrare/ confirm─âri ale soldului/ servicii prestate la cerere/ modificare a contractului/ rambursare par╚Ťial─â sau integral─â anticipat─â

Prezentele informa╚Ťii sunt orientative ╚Öi NU au valoare contractual─â! 

 
 

Testimoniale

Sunt multumit de modul de comportare al angajatilor si de modul de comunicare pe care am avut-o cu agentia pe parcursul derularii creditului. Urmare a dificultatilor financiare pe care le-am intampinat in diferite momente, am primit sprijinul necesar.

GHERVASUC LEONARD (35 ani)
Braila

VEZI TOATE TESTIMONIALELE

butonsuna pus in index.php din tema