SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

 

DE CE EASY CREDIT?

Easy Credit pune la dispoziția clienților săi servicii de creditare avantajoase, rapide și flexibile, ușor de obținut atât de către persoanele fizice, cât și de către persoanele juridice.

 • CREDIT RAPID ȘI UȘOR DE OBȚINUT – puteți aplica pentru un credit prin completarea formularului online sau printr-un simplu apel telefonic, fără acte doveditoare ale venitului. Solicitarea va fi verificată și aprobată rapid, în mai puțin de 48 de ore.
 • ÎMPRUMUTURI  intre 7,000 lei si 900,000 lei – aveți la dispoziție un plafon de creditare generos, așa că puteți solicita un credit de până la 900,000 lei, sau contravaloarea în lei a acestei sume.
 • ACCES GRATUIT LA INFORMAȚII – puteți solicita oricând detalii referitoare la creditul dorit, reprezentanții Easy Credit fiind la dispoziția dumneavoastră în mod gratuit, fără a percepe costuri suplimentare.
 • TRANSPARENȚĂ TOTALĂ – nu sunt percepute comisioane de acordare, de analiză a dosarului, sau de rambursare anticipată. Creditele Easy Credit nu presupun comisioane, iar dobânda rămâne fixă pe toată durata colaborării.
 • PROPRIA MODALITATEA DE RAMBURSARE – în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră, puteți opta pentru cea mai avantajoasă modalitate de rambursare a creditului. 

CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU OBTINEREA UNUI CREDIT?

Lista de documente necesare obținerii unul împrumut de la Easy Credit:

 • Documentul de identitate (Buletin sau Carte de Identitate);
 • Certificate de căsătorie/divorț/deces;
 • Act de proprietate al imobilului/terenului oferit drept garanție;
 • Actele de cadastru și intabulare;
 • Certificate fiscale;
 • Extras de cont;
 • Alte documente, în funcție de specificul creditului solicitat. 

CE SUMA POT PRIMI?

Plafonul de creditare pentru toate tipurile de înprumut Easy Credit este de 900,000 lei. Totuși, această sumă poate suferi unele modificări, în funcție de valoarea evaluată a garanțiilor pe carele propune clientul.

DOBANDA MI SE VA MODIFICA PE PERIOADA CREDITULUI?

Una dintre diferențele majore între creditele Easy Credit și oricare alt program de împrumut bancar sau nebancar este acela că, în cazul Easy Credit clientul beneficiază de dobândă fixă, pe toată perioada creditării. Aceasta se stabilește prin contract, la începutul colaborării dintre client și Easy Credit.

CUM SE CALCULEAZA DOBANDA?

Dobânda se aplică lunar la soldul creditului și trebuie plătită la o dată scadentă, stabilită în prealabil, de comun acord, între Easy Credit și solicitantul creditului.

CE ALTE COMISIOANE SE PERCEP?

Easy Credit propune o metodă de colaborare transparentă, iar pachetele de creditare puse la dispoziția clienților nu presupun NICIUN FEL DE COMISION. Nu sunt percepute nici taxe suplimentare de acordare, de analiză a dosarului, sau de rambursare anticipată. 

CARE ESTE PERIOADA DE RAMBURSARE A CREDITULUI?

Un alt avantaj al clienților Easy Credit este acela că îți pot alege metoda de rambursare, după bunul lor plac. Termenul contractual de restituire a creditului este de 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire. În funcție de posibilitățile și dorințele pe care acesta le are, clientul poate opta pentru:

 • Dobândă achitată lunar + Credit achitat la finalul contractului*
 • Dobândă achitată lunar + Credit achitat periodic
 • Rate lunare care cuprind anuitatea (formată din credit si dobândă)

*Dobanda se aplică la soldul creditului și se plătește doar până la rambursarea integrală a creditului.

 

POT RAMBURSA ANTICIPAT CREDITUL?

Rambursarea se poate face oricând pe perioada contractului, FĂRĂ COMISION de rambursare anticipată.

 

CUM POT ACHITA DOBANDA LUNARA SAU CREDITUL?

Easy Credit pune la dispoziția clienților săi trei modalități distincte de rambursare a dobânzii și/sau a creditului, după cum urmează:

 • Prin depunere bancară, în conturile societății (deschise la băncile partenere BRD, OTP Bank, LIBRA Bank, IntesaSanPaolo Bank);
 • Prin transfer bancar, din contul dumneavoastră în conturile societății (deschise la băncile partenere BRD, OTP Bank, LIBRA Bank, IntesaSanPaolo Bank);
 • În agențiile Easy Credit.

IN CAT TIMP PRIMESC CREDITUL?

Easy Credit pune accentul pe rapiditatea servicilor sale, astfel că solicitările clienților sunt verificate și pre-aprobate în aproximativ 15 minute de la depunerea cererii. Aprobarea dosarului este la fel de eficientă, verificarea actelor și răspunsul final fiind oferite în termen de 48 de ore.

POT OBTINE CREDIT DACA AM FOST REFUZAT DE ALTE BANCI?

Da! Analiștii noștri financiari vor analiza în cel mai scurt timp solicitarea dumneavoastră, după care vă vor oferi toate informațiile cu privire la creditare. Punem la dispoziția clienților programe de creditare foarte flexibile, astfel că șansele de a primi un împrumut sunt foarte mari, chiar dacă ați fot refuzat de alte bănci. 

baner2


buton

buton

Curs Valutar

EUR 4.8359 lei
GBP 5.3702 lei
USD 4.1129 lei
butonsuna pus in index.php din tema