Despre noi

Credit rapid

CARE SUNT AVANTAJELE CREDITULUI RAPID?
Creditul rapid este cea mai la îndemână soluție pentru toate persoanele care au nevoie urgentă de bani. În astfel de situații, rapiditatea este vitală, iar Easy Credit face ascest lucru posibil în mai puțin de 48 de ore.

Nu se percep comisioane – valabil în cazul unei solicitări de analiză a dosarului, administrare, confirmare a soldului, modificare a contractului, rambursare parțială sau integrală anticipată.
Rambursare diferită pentru fiecare client – în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră, vă puteți alege propria metodă de restituire a creditului.
Vizionare gratuită a garanției – consultanții Easy Credit oferă posibilitatea vizionării și evaluării garanției propusă de client, fără a se percepe taxe suplimentare.
Taxe contractuale achitate din credit – la cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administrația financiară, datorii către asociația de proprietari, etc.) se pot achita din credit.
Creditul se acorda doar in baza unei ipoteci imobiliare! Sunt acceptate garanții: case și apartamente din București, Constanța, Galați, Timișoara, Iași, Cluj, Craiova, Brașov, Oradea, Ploiești, Pitești, Baia Mare, Sibiu, Bacău, Brăila, Arad sau în vecinătatea acestor orașe.

 

CARE ESTE METODA DE RAMBURSARE?
Clientului i se oferă posibilitatea de a alege propria metodă de returnare a creditului, în funcție de posibilitățile și dorințele pe care acesta le are. Iată modalitățile de rambursare propuse de Easy Credit:

Dobândă achitată lunar + Credit achitat la finalul contractului
Dobândă achitată lunar + Credit achitat periodic
Rate lunare care cuprind anuitatea (formată din credit si dobândă)
Perioada minimă de rambursare – 61 de zile
Perioada maximă de ramburasare – 60 de luni
D.A.E. maxim – 51.03%

 

CARE SUNT CHELTUIELILE PE CARE LE SUPORTĂ CLIENTUL?
Cheltuieli notariale pentru înscrierea ipotecii în favoarea Easy Credit.
Suma aferentă creditului va fi transferată în contul curent al împrumutatului, indicat în contractul de credit, în ziua semnării contractului de credit (regula) sau în ziua intabulării dreptului de ipotecă în favoarea Easy Credit (excepția).

 

EXEMPLU DE CALCUL PENTRU UN CREDIT RAPID
VALOAREA TOTALĂ A CREDITULUI – 7.000 lei
DURATA CONTRACTULUI DE CREDIT – 60 luni
DOBÂNDA AFERENTĂ CREDITULUI – fixă, aplicată la sold
COMISIOANE* – 0 lei
RATA LUNARĂ – 226,47 lei
RATA LUNARĂ A DOBÂNZII – 2.5%
RATA ANUALĂ A DOBÂNZII – 30%
DAE** – 34.44 %
VALOAREA TOTALĂ PLĂTIBILĂ – 13,588.43 lei
COST TOTAL AL CREDITULUI PENTRU CONSUMATOR – Credit 7.000 lei + dobânzi pentru întreaga perioadă de creditare de 60 luni, de 6,588.43 lei.
*NU se percep comisioane pentru: analiză de dosar/ administrare/ confirmări ale soldului/ servicii prestate la cerere/ modificare a contractului/ rambursare parțială sau integrală anticipată

Prezentele informații sunt orientative și NU au valoare contractuală!