SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

 

DE CE EASY CREDIT?

Easy Credit pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi servicii de creditare avantajoase, rapide ╚Öi flexibile, u╚Öor de ob╚Ťinut atât de c─âtre persoanele fizice, cât ╚Öi de c─âtre persoanele juridice.

 • CREDIT RAPID ╚śI U╚śOR DE OB╚ÜINUT – pute╚Ťi aplica pentru un credit prin completarea formularului online sau printr-un simplu apel telefonic, f─âr─â acte doveditoare ale venitului. Solicitarea va fi verificat─â ╚Öi aprobat─â rapid, în mai pu╚Ťin de 48 de ore.
 • ÎMPRUMUTURI  intre 7,000 lei si 900,000 lei – ave╚Ťi la dispozi╚Ťie un plafon de creditare generos, a╚Öa c─â pute╚Ťi solicita un credit de pân─â la 900,000 lei, sau contravaloarea în lei a acestei sume.
 • ACCES GRATUIT LA INFORMA╚ÜII – pute╚Ťi solicita oricând detalii referitoare la creditul dorit, reprezentan╚Ťii Easy Credit fiind la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â în mod gratuit, f─âr─â a percepe costuri suplimentare.
 • TRANSPAREN╚Ü─é TOTAL─é – nu sunt percepute comisioane de acordare, de analiz─â a dosarului, sau de rambursare anticipat─â. Creditele Easy Credit nu presupun comisioane, iar dobânda r─âmâne fix─â pe toat─â durata colabor─ârii.
 • PROPRIA MODALITATEA DE RAMBURSARE – în func╚Ťie de nevoile ╚Öi posibilit─â╚Ťile dumneavoastr─â, pute╚Ťi opta pentru cea mai avantajoas─â modalitate de rambursare a creditului. 

CE ACTE SUNT NECESARE PENTRU OBTINEREA UNUI CREDIT?

Lista de documente necesare ob╚Ťinerii unul împrumut de la Easy Credit:

 • Documentul de identitate (Buletin sau Carte de Identitate);
 • Certificate de c─âs─âtorie/divor╚Ť/deces;
 • Act de proprietate al imobilului/terenului oferit drept garan╚Ťie;
 • Actele de cadastru ╚Öi intabulare;
 • Certificate fiscale;
 • Extras de cont;
 • Alte documente, în func╚Ťie de specificul creditului solicitat. 

CE SUMA POT PRIMI?

Plafonul de creditare pentru toate tipurile de înprumut Easy Credit este de 900,000 lei. Totu╚Öi, aceast─â sum─â poate suferi unele modific─âri, în func╚Ťie de valoarea evaluat─â a garan╚Ťiilor pe carele propune clientul.

DOBANDA MI SE VA MODIFICA PE PERIOADA CREDITULUI?

Una dintre diferen╚Ťele majore între creditele Easy Credit ╚Öi oricare alt program de împrumut bancar sau nebancar este acela c─â, în cazul Easy Credit clientul beneficiaz─â de dobând─â fix─â, pe toat─â perioada credit─ârii. Aceasta se stabile╚Öte prin contract, la începutul colabor─ârii dintre client ╚Öi Easy Credit.

CUM SE CALCULEAZA DOBANDA?

Dobânda se aplic─â lunar la soldul creditului ╚Öi trebuie pl─âtit─â la o dat─â scadent─â, stabilit─â în prealabil, de comun acord, între Easy Credit ╚Öi solicitantul creditului.

CE ALTE COMISIOANE SE PERCEP?

Easy Credit propune o metod─â de colaborare transparent─â, iar pachetele de creditare puse la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor nu presupun NICIUN FEL DE COMISION. Nu sunt percepute nici taxe suplimentare de acordare, de analiz─â a dosarului, sau de rambursare anticipat─â. 

CARE ESTE PERIOADA DE RAMBURSARE A CREDITULUI?

Un alt avantaj al clien╚Ťilor Easy Credit este acela c─â î╚Ťi pot alege metoda de rambursare, dup─â bunul lor plac. Termenul contractual de restituire a creditului este de 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire. În func╚Ťie de posibilit─â╚Ťile ╚Öi dorin╚Ťele pe care acesta le are, clientul poate opta pentru:

 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat la finalul contractului*
 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat periodic
 • Rate lunare care cuprind anuitatea (format─â din credit si dobând─â)

*Dobanda se aplic─â la soldul creditului ╚Öi se pl─âte╚Öte doar pân─â la rambursarea integral─â a creditului.

 

POT RAMBURSA ANTICIPAT CREDITUL?

Rambursarea se poate face oricând pe perioada contractului, F─éR─é COMISION de rambursare anticipat─â.

 

CUM POT ACHITA DOBANDA LUNARA SAU CREDITUL?

Easy Credit pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi trei modalit─â╚Ťi distincte de rambursare a dobânzii ╚Öi/sau a creditului, dup─â cum urmeaz─â:

 • Prin depunere bancar─â, în conturile societ─â╚Ťii (deschise la b─âncile partenere BRD, OTP Bank, LIBRA Bank, IntesaSanPaolo Bank);
 • Prin transfer bancar, din contul dumneavoastr─â în conturile societ─â╚Ťii (deschise la b─âncile partenere BRD, OTP Bank, LIBRA Bank, IntesaSanPaolo Bank);
 • În agen╚Ťiile Easy Credit.

IN CAT TIMP PRIMESC CREDITUL?

Easy Credit pune accentul pe rapiditatea servicilor sale, astfel c─â solicit─ârile clien╚Ťilor sunt verificate ╚Öi pre-aprobate în aproximativ 15 minute de la depunerea cererii. Aprobarea dosarului este la fel de eficient─â, verificarea actelor ╚Öi r─âspunsul final fiind oferite în termen de 48 de ore.

POT OBTINE CREDIT DACA AM FOST REFUZAT DE ALTE BANCI?

Da! Anali╚Ötii no╚Ötri financiari vor analiza în cel mai scurt timp solicitarea dumneavoastr─â, dup─â care v─â vor oferi toate informa╚Ťiile cu privire la creditare. Punem la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor programe de creditare foarte flexibile, astfel c─â ╚Öansele de a primi un împrumut sunt foarte mari, chiar dac─â a╚Ťi fot refuzat de alte b─ânci. 

baner2


buton

Curs Valutar

EUR 4.8359 lei
GBP 5.3702 lei
USD 4.1129 lei
butonsuna pus in index.php din tema