SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

investitor

Vă oferim posibilitatea de a investi în cadrul societății noastre pentru obținerea unor randamente financiare superioare altor plasamente, în condiții de securitate absolută pentru investiția dumneavoastră.

Începând cu anul 2009, o lipsă acută de încredere și-a făcut simțită prezența în relațiile dintre instituțiile financiare și clienții lor.  În consecință sistemul financiar-bancar și-a ajustat modul de operare, devenind mult mai selectiv în acordarea creditelor și inflexibil în stabilirea dobânzilor.

Deschiderea primului sediu Easy Credit a fost precedată de realizarea unui studiu de piață, în urma căruia s-a demonstrat nevoia unui sistem de creditare simplu, rapid şi personalizat. Aceste principii stau la baza serviciilor oferite de Easy Credit, aducându-ne un avantaj apreciat de clienți în fața competiției. În acest context,  am înființat în data de 28 mai 2009 Societatea Easy Credit 4 All I.F.N. S.A., fiind un proiect bine gândit și care ne reprezintă în cea mai mare măsură.

EASY CREDIT 4 ALL I.F.N. S.A. are acoperire la nivel national, avand actualmente 19 sedii, din care 17 sedii care desfasoara activitati de lucru cu publicul, amenajate la cele mai inalte standarde, in Bucuresti - Sector 3, Sector 1, Sector 6, Constanta, Galati, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Craiova, Oradea, Ploiești, Piteşti, Sibiu, Baia Mare, Brăila și Bacău.

Așa cum reiese și din denumirea acestei instituții financiare nebancare, dorim să oferim clienților noștri credite ușor de accesat. Creditele pe care le acordăm sunt purtătoare doar de dobândă fixă lunară, fără niciun fel de comision. Societatea oferă produse financiare competitive, caracterizate de rapiditate și flexibilitate, printr-o echipă tânără, dinamică și calificată, care analizează cu spirit de răspundere cererile clienților, în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de creditare.

Politica Societății Easy Credit 4 All IFN S.A. este aceea de a-și dezvolta canalele de distribuție a ofertei de creditare și de a-și îmbunătăți permanent activitatea, menționând în același timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului. Prin specificul ei, această instituţie, monitorizată permanent de către autoritățile statului român, este complet transparentă.

Creșterea Easy Credit a fost constantă, fiind depășite toate obiectivele propuse. Easy Credit a dobândit recunoaștere ca instituție financiară sigură și stabilă, fiind o afacere de succes atât în prezent, cât și pentru generațiile viitoare.

Pentru viitor, ne propunem să creşterem calitățile produselor oferite; să gestionăm adecvat și să lărgim portofoliul existent; să atragem noi resurse financiare pentru creșterea volumului de finanțări; să creștem profitabilitatea la nivel de societate; să acoperim piața la nivel național, prin deschiderea de noi sedii; să consolidăm poziția și imaginea societății Easy Credit; să creștem prudența în condițiile actuale din sistemul financiar-bancar.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!

Vă mulțumim!

 
 
CONTACT:
Madalina Dobrin
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon mobil: 0751.565.565
butonsuna pus in index.php din tema