SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro

investitor

Va oferim posibilitatea de a investi în cadrul societatii noastre pentru obtinerea unor randamente financiare superioare altor plasamente, in conditii de securitate absoluta pentru investitia dumneavoastra.

Incepand cu anul 2009, o lipsa acuta de incredere si-a facut simtita prezenta in relatiile dintre institutiile financiare si clientii lor.  In consecinta sistemul financiar-bancar si-a ajustat modul de operare devenind mult mai selectiv in acordarea creditelor si inflexibil in stabilirea dobanzilor.
Deschiderea primului sediu a fost precedata de realizarea unui studiu de piata, in urma caruia s-a demonstrat nevoia unui sistem de creditare simplu, rapid şi personalizat.
Aceste principii stau la baza serviciilor oferite de Easy Credit, aducandu-ne un avantaj apreciat de clienti în fata competitiei.
In acest context,  am infiintat in data de 28 mai 2009 Societatea Easy Credit 4 All I.F.N. S.A., fiind un proiect bine gandit si care ne reprezinta in cea mai mare masura.
EASY CREDIT 4 ALL I.F.N. S.A. are actualmente 12 sedii, din care 11 sedii desfasoara activitate de lucru cu publicul, fiind amenajate la cele mai inalte standarde:
Bucuresti -Sector 1,  Bucuresti - Sector 3, Bucuresti - Sector 6, Constanta, Galati, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Craiova si Oradea.
Asa cum reiese si din denumirea acestei institutii financiare nebancare, dorim sa oferim clientilor nostri credite usor de accesat.
Creditele pe care le acordam sunt purtatoare doar de dobanda fixa lunara, fara niciun fel de comision.
Societatea ofera produse financiare competitive, caracterizate de rapiditate si flexibilitate, printr-o echipa tanara, dinamica, calificata, care analizeaza cu spirit de raspundere cererile clientilor, în maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de creditare.
Politica Societatii Easy Credit 4 All IFN SA este aceea de a-si dezvolta canalele de distributie a ofertei de creditare si de a-si imbunatati permanent activitatea, mentinand in acelasi timp o abordare prudenta din punct de vedere al riscului.
Prin specificul ei, aceasta instituţie, monitorizata permanent de catre autoritatile statului roman, este complet transparenta.
Cresterea Easy Credit a fost constanta, fiind depasite toate obiectivele propuse.
Easy Credit a dobandit recunoastere ca institutie financiara sigura si stabila, fiind o afacere de succes atat in prezent cat si pentru generatiile viitoare.
Pentru viitor, ne propunem:creşterea calitatii produselor oferite; gestionarea adecvata a portofoliului existent, precum si largirea acestuia; atragerea de noi resurse financiare pentru cresterea volumului de finantari; cresterea profitabilitatii la nivel de societate;
Acoperirea pietei la nivel national prin deschiderea de noi sedii; consolidarea pozitiei si imaginii societatii; cresterea prudenta in conditiile actuale din sistemul financiar-bancar.
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

 

Va multumim.

 
 
CONTACT:
Madalina Avram
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon mobil: 0751.565.565
butonsuna pus in index.php din tema