Despre noi

Credit nebancar

CE ESTE CREDITUL NEBANCAR EASY CREDIT?
Aveți nevoie urgentă de bani, dar v-ați lovit de refuzul categoric al băncii? Prin intermediul creditului nebancar, Easy Credit pune la dispoziția clienților săi o alternativă mai accesibilă pentru solicitările de creditare adresate instituțiilor bancare.

În timp ce băncile comerciale au cerințe care cu greu poti pot fi îndeplinite, Easy Credit are cerințe minime în privința creditului nebancar, astfel că suma solicitată poate ajunge în contul dumneavoastră în mai puțin de 48 de ore de la trimiterea cererii.

Easy Credit oferă acces rapid la credit nebancar, printr-o procedură fără complicații. Alături de consultanții firmei, puteți găsi soluții eficiente pentru problemele dumneavoastră financiare.

 

 

CARE SUNT AVANTAJELE CREDITULUI NEBANCAR?
La Easy Credit, solicitările de creditare sunt simplu de efectuat și, de cele mai multe ori, aprobate în termen de 48 de ore. Completarea formularului online sau un simplu apel telefonic este primul pas spre rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră financiare.

Creditare mai permisivă și mai rapidă – creditul ajunge mai rapid în contul solicitantului deoarece necesită un număr minim de documente, procedura de aprobare fiind simplificată în avantajul clientului. Se poate solicita online sume intre 7,000 lei si 900,000 lei, perioada inițială maximă de creditare fiind de 60 de luni.
Rambursare diferită pentru fiecare client – toate programele de creditare Easy Credit presupun flexibilitate în privința rambursării, astfel că, în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră, vă puteți alege propria metodă de restituire a creditului.
Dialog deschis între client și consultanții Easy Credit – orice nedumerire referitoare la acest tip de credit poate fi rezolvată rapid, deoarece consultanții Easy Credit stau la dispoziția clienților săi cu detalii despre metodele de împrumut.
Taxe contractuale achitate din credit – la cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administrația financiară, datorii către asociația de proprietari, etc.) se pot achita din credit.
Creditul se acorda doar in baza unei ipoteci imobiliare! Sunt acceptate garanții: case și apartamente din București, Constanța, Galați, Timișoara, Iași, Cluj, Craiova, Brașov, Oradea, Ploiești, Pitești, Baia Mare, Sibiu, Bacău, Brăila, Arad sau în vecinătatea acestor orașe.

 

CARE ESTE METODA DE RAMBURSARE?
Clientului i se oferă posibilitatea de a alege propria metodă de returnare a creditului, în funcție de posibilitățile și dorințele pe care acesta le are. Iată modalitățile de rambursare propuse de Easy Credit:

Dobândă achitată lunar + Credit achitat la finalul contractului
Dobândă achitată lunar + Credit achitat periodic
Rate lunare care cuprind anuitatea (formată din credit si dobândă)
Perioada minimă de rambursare – 61 de zile
Perioada maximă de ramburasare – 60 de luni
D.A.E. maxim – 51.32%


CARE SUNT CHELTUIELILE PE CARE LE SUPORTĂ CLIENTUL?
Cheltuieli notariale pentru înscrierea ipotecii în favoarea Easy Credit.
Suma aferentă creditului va fi transferată în contul curent al împrumutatului, indicat în contractul de credit, în ziua semnării contractului de credit (regula) sau în ziua intabulării dreptului de ipotecă în favoarea Easy Credit (excepția).

 

EXEMPLU DE CALCUL PENTRU UN CREDIT NEBANCAR
VALOAREA TOTALĂ A CREDITULUI – 10.000 lei
DURATA CONTRACTULUI DE CREDIT – 12 luni
DOBÂNDA AFERENTĂ CREDITULUI – fixă, aplicată la sold
COMISIOANE* – 0 lei
RATA LUNARĂ – 974.87 lei
RATA LUNARĂ A DOBÂNZII – 2.5%
RATA ANUALĂ A DOBÂNZII – 30%
DAE** – 34.62%
VALOAREA TOTALĂ PLĂTIBILĂ – 11,698.46 lei
COST TOTAL AL CREDITULUI PENTRU CONSUMATOR – Credit 10.000 lei + dobânzi pentru întreaga perioadă de creditare de 12 luni, de 1,698.46 lei.
*NU se percep comisioane pentru: analiză de dosar/ administrare/ confirmări ale soldului/ servicii prestate la cerere/ modificare a contractului/ rambursare parțială sau integrală anticipată

Prezentele informații sunt orientative și NU au valoare contractuală!