SUNA ACUM   0751 565 565
031.438.20.50 - contact@easycredit.ro
031.438.20.16 - NUMAR DE TELEFON DEDICAT ORDONANTEI DE URGENTA Nr. 37/2020

credit rapidCREDIT NEBANCAR - ALTERNATIVA LA CREDITAREA PRIN BANCI

CE ESTE CREDITUL NEBANCAR EASY CREDIT?

Ave╚Ťi nevoie urgent─â de bani, dar v-a╚Ťi lovit de refuzul categoric al b─âncii? Prin intermediul creditului nebancar, Easy Credit pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi o alternativ─â mai accesibil─â pentru solicit─ârile de creditare adresate institu╚Ťiilor bancare.

În timp ce b─âncile comerciale au cerin╚Ťe care cu greu poti pot fi îndeplinite, Easy Credit are cerin╚Ťe minime în privin╚Ťa creditului nebancar, astfel c─â suma solicitat─â poate ajunge în contul dumneavoastr─â în mai pu╚Ťin de 48 de ore de la trimiterea cererii.

Easy Credit ofer─â acces rapid la credit nebancar, printr-o procedur─â f─âr─â complica╚Ťii. Al─âturi de consultan╚Ťii firmei, pute╚Ťi g─âsi solu╚Ťii eficiente pentru problemele dumneavoastr─â financiare. 

 

 

CARE SUNT AVANTAJELE CREDITULUI NEBANCAR?

La Easy Credit, solicit─ârile de creditare sunt simplu de efectuat ╚Öi, de cele mai multe ori, aprobate în termen de 48 de ore. Completarea formularului online sau un simplu apel telefonic este primul pas spre rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastr─â financiare.

 • Creditare mai permisiv─â ╚Öi mai rapid─â – creditul ajunge mai rapid în contul solicitantului deoarece necesit─â un num─âr minim de documente, procedura de aprobare fiind simplificat─â în avantajul clientului. Se poate solicita online sume intre 7,000 lei si 900,000 lei, perioada ini╚Ťial─â maxim─â de creditare fiind de 60 de luni.
 • Rambursare diferit─â pentru fiecare client – toate programele de creditare Easy Credit presupun flexibilitate în privin╚Ťa ramburs─ârii, astfel c─â, în func╚Ťie de nevoile ╚Öi posibilit─â╚Ťile dumneavoastr─â, v─â pute╚Ťi alege propria metod─â de restituire a creditului.
 • Dialog deschis între client ╚Öi consultan╚Ťii Easy Credit – orice nedumerire referitoare la acest tip de credit poate fi rezolvat─â rapid, deoarece consultan╚Ťii Easy Credit stau la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi cu detalii despre metodele de împrumut.
 • Taxe contractuale achitate din credit – la cererea clientului, aproape toate costurile contractului (taxe notariale, datorii la administra╚Ťia financiar─â, datorii c─âtre asocia╚Ťia de proprietari, etc.) se pot achita din credit.  

CARE ESTE METODA DE RAMBURSARE?

Clientului i se ofer─â posibilitatea de a alege propria metod─â de returnare a creditului, în func╚Ťie de posibilit─â╚Ťile ╚Öi dorin╚Ťele pe care acesta le are. Iat─â modalit─â╚Ťile de rambursare propuse de Easy Credit:

 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat la finalul contractului
 • Dobând─â achitat─â lunar + Credit achitat periodic
 • Rate lunare care cuprind anuitatea (format─â din credit si dobând─â)

Perioada minim─â de rambursare – 61 de zile
Perioada maxim─â de ramburasare – 60 de luni
D.A.E. maxim – 79,4%

CARE SUNT CHELTUIELILE PE CARE LE SUPORT─é CLIENTUL?

 • Cheltuieli notariale pentru înscrierea ipotecii în favoarea Easy Credit.

Suma aferent─â creditului va fi transferat─â în contul curent al împrumutatului, indicat în contractul de credit, în ziua semn─ârii contractului de credit (regula) sau în ziua intabul─ârii dreptului de ipotec─â în favoarea Easy Credit (excep╚Ťia).

EXEMPLU DE CALCUL PENTRU UN CREDIT NEBANCAR

 • VALOAREA TOTAL─é A CREDITULUI – 10.000 lei
 • DURATA CONTRACTULUI DE CREDIT – 12 luni
 • DOBÂNDA AFERENT─é CREDITULUI – fix─â, aplicat─â la sold
 • COMISIOANE* – 0 lei
 • RATA LUNAR─é – 1.004,62 lei
 • RATA LUNAR─é A DOBÂNZII – 3%
 • RATA ANUAL─é A DOBÂNZII – 36%
 • DAE** – 47,74 %
 • VALOAREA TOTAL─é PL─éTIBIL─é – 12.055,45 lei
 • COST TOTAL AL CREDITULUI PENTRU CONSUMATOR – Credit 10.000 lei + dobânzi pentru întreaga perioad─â de creditare de 12 luni, de 2.055,45 lei.

*NU se percep comisioane pentru: analiz─â de dosar/ administrare/ confirm─âri ale soldului/ servicii prestate la cerere/ modificare a contractului/ rambursare par╚Ťial─â sau integral─â anticipat─â 

Prezentele informa╚Ťii sunt orientative ╚Öi NU au valoare contractual─â! 

 

Testimoniale

Sunt multumit de modul de comportare al angajatilor si de modul de comunicare pe care am avut-o cu agentia pe parcursul derularii creditului. Urmare a dificultatilor financiare pe care le-am intampinat in diferite momente, am primit sprijinul necesar.

GHERVASUC LEONARD (35 ani)
Braila

VEZI TOATE TESTIMONIALELE

baner2


buton

buton

Curs Valutar

EUR 4.8398 lei
GBP 5.4325 lei
USD 4.3112 lei
butonsuna pus in index.php din tema