Echipa noastra
Easy Credit acorda o grija deosebita clientilor sai, tocmai pentru a-si indeplini misiunea, aceea de a ajuta clientul cu rapiditate si flexibilitate prin produsele sale financiare competitive

Relatii cu investitorii

Va oferim posibilitatea de a investi in cadrul societatii noastre pentru obtinerea unor randamente financiare superioare altor plasamente, in conditii de securitate absoluta pentru investitia dumneavoastra.

Incepand cu anul 2009, o lipsa acuta de incredere si-a facut simtita prezenta in relatiile dintre institutiile financiare si clientii lor. In consecinta sistemul financiar-bancar si-a ajustat modul de operare, devenind mult mai selectiv in acordarea creditelor si inflexibil in stabilirea dobanzilor.

Deschiderea primului sediu Easy Credit a fost precedata de realizarea unui studiu de piata, in urma caruia s-a demonstrat nevoia unui sistem de creditare simplu, rapid si personalizat. Aceste principii stau la baza serviciilor oferite de Easy Credit, aducandu-ne un avantaj apreciat de clienti in fata competitiei. In acest context, am infiintat in data de 28 mai 2009 Societatea Easy Credit 4 All I.F.N. S.A., fiind un proiect bine gandit si care ne reprezinta in cea mai mare masura.

EASY CREDIT 4 ALL I.F.N. S.A. are acoperire la nivel national, avand actualmente 19 sedii, din care 17 sedii care desfasoara activitati de lucru cu publicul, amenajate la cele mai inalte standarde, in Bucuresti – Sector 3, Sector 1, Sector 6, Constanta, Galati, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Baia Mare, Braila, Bacau si Arad.

Asa cum reiese si din denumirea acestei institutii financiare nebancare, dorim sa oferim clientilor nostri credite usor de accesat. Creditele pe care le acordam sunt purtatoare doar de dobanda fixa lunara, fara niciun fel de comision. Societatea ofera produse financiare competitive, caracterizate de rapiditate si flexibilitate, printr-o echipa tanara, dinamica si calificata, care analizeaza cu spirit de raspundere cererile clientilor, in maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de creditare.

Politica Societatii Easy Credit 4 All IFN S.A. este aceea de a-si dezvolta canalele de distributie a ofertei de creditare si de a-si imbunatati permanent activitatea, mentionand in acelasi timp o abordare prudenta din punct de vedere al riscului. Prin specificul ei, aceasta institutie, monitorizata permanent de catre autoritatile statului roman, este complet transparenta.

Cresterea Easy Credit a fost constanta, fiind depasite toate obiectivele propuse. Easy Credit a dobandit recunoastere ca institutie financiara sigura si stabila, fiind o afacere de succes atat in prezent, cat si pentru generatiile viitoare.

Pentru viitor, ne propunem sa crestem calitatile produselor oferite; sa gestionam adecvat si sa largim portofoliul existent; sa atragem noi resurse financiare pentru cresterea volumului de finantari; sa crestem profitabilitatea la nivel de societate; sa acoperim piata la nivel national, prin deschiderea de noi sedii; sa consolidam pozitia si imaginea societatii Easy Credit; sa crestem prudenta in conditiile actuale din sistemul financiar-bancar.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!

Va multumim!

CONTACT:

E-mail: gabrieldumitru@easycredit.ro
Telefon mobil: 0755 121 171

Procedura cu privire la cooperarea cu consultantul autorizat

Politica privind prognozele

Politica de dividend

Regulamentul de organizare si functionare a consiliului de administratie al EASY CREDIT 4 ALL IFN S.A.

Rezumat Raportul Administratorilor 2021

Act constitutiv actualizat 18.10.2022