Suntem din ce în ce mai aproape de tine! Luna septembrie aduce Easy Credit în Sibiu

 

Anul acesta, luna septembrie e de doua ori mai importanta pentru sibieni, deoarece nu se deschid doar portile scolilor si gradinitelor, ci si usile primului sediu Easy Credit Sibiu! Vrem sa fim din ce în ce mai aproape de oamenii care întâmpina probleme financiare diverse, astfel ca am facut toate demersurile pentru a le putea oferi sibienilor consultanta specifica în rezolvarea tuturor nevoilor pe care acestia le întâmpina.

Dupa Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea, Galati, Craiova, Ploiesti si Pitesti, acum a venit rândul Sibiului sa profite de servicii financiare de calitate, oferite de consultanti cu experienta în domeniu, capabili sa ofere solutiile cele mai potrivite pentru nevoile fiecarui client. Daca te numeri printre persoanele care au asteptat cu nerabdare deschiderea acestei sucursale, acum ai doar motive de bucurie! Iata câteva dintre surprizele pe care ti le pregatim de acum încolo:

Te asteptam cu bratele deschise în noua noastra sucursala din Sibiu, Str.Luptei, Nr.1-3. Fie ca vrei deja sa apelezi la serviciile de Creditare Rapida, sau ai nevoie de unele lamuriri suplimentare, înainte de a aplica pentru un astfel de înprumut, echipa noastra îti sta la dispozitie cu raspunsuri prompte si precise!